Bază iluminatoare Paese

Hello, ladies,

Știu că a trecut ceva timp de când n-am mai stat cu voi la povești pe blog, dar am avut atât de multe proiecte, care mai de care mai minunat, încât nu mi-a mai rămas timp pentru scris. Am hotărât totuși ca de azi să nu mai neglijez acest colțișor atât de drag sufletului meu.

Până la urmă, n-a fost tocmai rea această pauză, căci am strâns foarte multe subiecte, poze și povești dintr-ale make-up-ului și abia aștept să le împărtășesc pe toate cu voi. Așa că hai să trecem la treabă!

Și pentru că recent am făcut niște descoperiri fabuloase în materie de produse și sunt foarte nerăbdătoare să vă spun ce și cum, articolul de astăzi este dedicat unuia dintre ele. Vorbim despre o gamă de produse ce se remarcă prin inovație, eleganță și ingredientele hidratante folosite în compoziția lor, mai exact, cosmeticele de la Paese România, pe care le puteți găsi aici: www.paese.ro.

Nu le cunosc toate produsele, dar am testat o mare parte din ele și mă declar pe deplin mulțumită. Iar azi vreau să vă fac cunoștință cu o bază de machiaj iluminatoare absolut minunată, disponibilă aici: www.paese.ro/baza-de-machiaj-iluminatoare.

Am fost foarte încântată de ea încă de la prima folosire datorită ușurinței cu care se aplică și aspectului pe care îl oferă tenului. Are o textură lejeră, deloc lipicioasă, ceea ce face ca aplicarea să fie foarte confortabilă. De fapt, are o compoziție atât de ușoară, încât nici măcar nu se simte pe piele, dar efectul său se vede cu siguranță. Datorită particulelor iluminatoare pe care le conține în formula sa, tenul capată un aspect fresh, tânăr și sănătos.

În ceea ce privește modul de folosire a bazei de machiaj, aceasta poate fi aplicată înaintea fondului de ten, ceea ce vă și recomand. Cu toate acestea, dacă nu obișnuiți să vă machiați în mod frecvent, produsul se poate folosi singur, fără fond de ten. După aplicare, tenul radiază, particulele iluminatoare reflectându-se la fel de natural ca razele soarelui, iar pielea devine foarte plăcută la atingere.

Ce să mai, eu mă declar îndrăgostită! De când am descoperit-o, folosesc această bază aproape la fiecare machiaj și presimt că nu îi voi găsi un înlocuitor prea curând.

În pozele de mai sus este aplicată doar baza de machiaj iluminatoare.

Revin curând cu noutăți!

GabryElla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *