" I'm not a 'sexy' 'beautiful' woman.
It takes a lot of work to make me look like a girl "
Megan Fox

GabryElla
Creative Make-Up Artist

Bună, eu sunt Gaby și sunt make-up artist.
Pentru mine, machiajul profesional este arta de a descoperi frumusețea evidentă a adevăratei femei.
Machiajele realizate pentru clientele mele nu doar le transformă în femei memorabile, ci îmi fac și mie viața mai frumoasă, pentru că am ocazia să fiu creativă, să descopăr frumusețea și unicitatea fiecărei femei și să o pun în valoare.
Totul a început ca un hobby, din pasiune pentru frumos, iar încet-încet a devenit jobul de zi cu zi, job pe care îl iubesc și îl fac cu foarte multă dăruire și pasiune de peste 7 ani.
De la răsfoitul și „studiatul” revistelor de modă și make-up în liceu, am ajuns să urmez cursuri în arta machiajului profesional la cele mai bune școli și academii de make-up din București și România.
Am aflat primele taine și tehnici în make-up la cursurile școlii de machiaj Il Makiage.
Mai tîrziu, am participat la masterclass-ul lui Alexandru Abagiu și, imediat după, am trecut la un nivel profesionist urmând cursurile celei mai prestigioase școli de make-up din România: Kruger Brent – Beauty and Make-up Academy.
În timpul academiei de make-up Kruger Brent, am studiat arta machiajului profesional și la masterclass-ul M.A.C.
Bineînțeles, studiul meu nu s-a oprit nici astăzi, deoarece iubesc ceea ce fac și îmi doresc să fiu mereu la curent cu noutățile, tendințele și evoluțiile din domeniul machiajelor profesionale.