Machiaj mireasă

Toata povestea nunții se învârte în jurul mirilor, dar mai ales în jurul tău. De aceea, machiajul de mireasă trebuie să fie unul pe măsură: Spectaculos. Memorabil. Unic.
Cum fiecare mireasă este specială și unică în felul ei, așa trebuie să fie și machiajul. Acesta nu trebuie să țină cont de trend, ci de personalitatea ta. În plus, este important ca acesta să fie rezistent, pentru că noaptea este lungă și plină de energie, dar nu încărcat.

servicii machiaj profesional machiaj mireasa make-up artist

servicii machiaj de seara make-up artist machiaj profesional

Machiaj de seară

Fie că este elegant, clasic, smokey sau italian, machiajul de seară trebuie să fie în armonie perfectă cu evenimentul la care urmează să participi.
Pentru un machiaj de seara memorabil, pe lângă personalitatea ta, trebuie să ținem cont și de tendințele sezonului în make-up, tipul evenimentului, anotimpul, lumina locului, ținuta și coafura ta.
Machiajul de seară îți va evidenția trăsăturile feței, dându-i un look glamorous și sexy și, cu siguranță, te va face ușor de remarcat și memorabilă.

Machiaj de zi

Machiajul de zi este un machiaj profesional prin care poți arata bine, feminină, fără a ieși prea mult în evidență.
Acesta este un machiaj natural, relativ simplu de realizat, fiind perfect pentru locul de muncă sau la activitățile zilnice din viața ta.
Machiajul de zi îți va sublinia subtil imaginea de femeie modernă, tânără, emanând în același timp o combinație de simplitate și eleganță, placută și memorabilă privitorului.

servicii machiaj de zi machiaj profesional make-up artist

servicii machiaj machiaj profesional machiaj fashion machiaj film machiaj beauty machiaj scena machiaj sfx

Machiaj fashion, SFX, film & scenă

Machiajul fashion este folosit la prezentările de modă sau pictoriale, fiind un machiaj profesional spectaculos atât prin armonia culorilor, cât și prin tehnicile de realizare, dar care poate fi mult mai sofisticat decât un machiaj beauty (aerograf, face painting, cristale, pene etc).
Machiajul SFX este un machiaj profesional complex atât din punct de vedere al realizării, cât și al materialelor folosite (ceruri, adezivi puternici, vaselină, bandaje, ulei de ricin, latex, diluant, sânge artificial etc.), folosit în film și televiziune.

Produse profi de machiaj

Folosesc numai produse profesionale și de renume - MAC, Make Up For Ever Paris, Ben Nye, Mehron, Numeric Proof și Da Vinci - în toate machiajele profesionale realizate.