Halloween Event

Bo-hoo-hoo, pretty ladies!

Dacă-i octombrie, e Halloween! Sărbătoarea asta cu fantome și vampiri împrumutată de la americani începe să prindă din ce în ce mai mult aripi și pe la noi, iar evenimentele dedicate acestei zile nu întârzie să apară.

Așa se face că anul acesta, la boutique-ul Make Up Forever, unde lucrez ca make-up artist, s-a pus de-o petrecere cu pirați, strigoi și reduceri înspăimântător de mari. Așa că, hai să vă povestesc care a fost atmosfera la eveniment și cum a decurs ziua pentru mine.

Am ajuns la boutique cu o mică întârziere, că doar știți cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, mi-am turnat o cană zdravănă de cafea și m-am pus pe decorat împreună cu restul echipei. După ce pânzele de păianjen au fost amenajate cu atenție, a trebuit să mă „amenajez” și pe mine.

Știam că am nevoie de ceva rapid și de efect, dar recunosc că eram în pană și de timp, și de idei. Norocul meu că mi s-a aprins rapid scânteia și mi-am amintit de un machiaj din cadrul cursului de efecte speciale de care am rămas foarte impresionată la momentul respectiv.

Așa că am strâns repede toate „ingredientele” necesare, mai exact: ceară și latex de la Make Up Forever și stage blood de la Ben Nye (sânge artificial, alimentar, non toxic și dulce). Iar rezultatul a arătat cam așa:

A urmat o adevărată ședință de selfies cu colegii mei, după care am trecut la partea cea mai frumoasă: machiajul modelelor. Pentru momentul acesta m-am pregătit toată săptămână, întrucât era musai să fac ceva spectaculos în cadrul evenimentului.

Ei, dar ce te faci că ideea a prins contur în capul meu abia în seara de dinaintea evenimentului? Și iată-mă la ora 9 dimineața, în ziua petrecerii, alergând prin traficul bucureștean în căutarea de ținte și pietre pentru machiaj.
Nu știu cum sunteți voi, dar la mine toate ies fix pe ultima sută de metri. Mă bucur totuși că ies. Pân` la urmă, asta-i partea care contează. Drept dovadă stă machiajul de mai jos, cu care mai toți invitații au ținut morțiș să se pozeze.


Pentru machiajul de mai sus am folosit color cream alb și negru, star powder argintiu și glitter argintiu de la Make Up Forever, glitter glue de la Ben Nye și mult căutatele ținte și pietre de la Farzat.

Iar în încheiere, vă urez să aveți un Halloween cât mai spooky și vă las să vă delectați cu toate pozele de la instabooth-ul din cadrul evenimentului: http://bit.ly/MUFEHalloweenParty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *