Teamwork la superlativ: un make-up artist și un fotograf

Săptămâna trecută am avut parte de o experiență minunată pe care vreau s-o împărtășesc cu voi! Până să intru în detaliile acestei zile fantastice, vreau să vă spun câteva lucruri despre ceva indispensabil unui make-up artist. Nu, nu e trusa de make-up (deși suntem pictori fără vopsele în lipsa ei), e vorba despre fotograf. Acel fotograf care înțelege scopul unei ședințe foto, cu care ești pe aceeași lungime de undă, care are o viziune similară cu a ta și care aduce un je ne sais quoi fresh în fiecare shooting.

Nu toți make-up artiștii au norocul să găsească un profesionist cu care să fie compatibili, dar eu am găsit! Cu Florian Chirilă colaborez de câțiva ani și am lucrat împreună la niște shooting-uri care au ieșit exact așa cum mi-am dorit!

Haideți să vă fac cunoștință cu mediul lui de lucru – un studio profesional complet echipat, din care ies poze incredibile și amintiri pe măsură.

Studio foto Florian Chirilă
Studio foto Florian Chirilă
Studio foto Florian Chirilă
Studio foto Florian Chirilă

Fotografiile transmit o anumită stare sau emoție și este foarte important să fie o armonie între fotograf și make-up artist. Ambii creează  scenarii complete pentru o ședință foto și vin cu o contribuție artistică, de aceea, din punctul meu de vedere, este extrem de important  ca cei doi să aibă aceeași viziune pentru a da naștere unei povești creative. De-a lungul timpului am colaborat cu mai mulți fotografi și am realizat cât este de important și cât de mult îți ușurează munca un fotograf cu experiență și care “simte” proiectul la fel ca tine.

Cu Florian mă înțeleg de minune la fiecare colaborare, ne completăm din punct de vedere artistic și asta se vede și în rezultatul muncii noastre. Au fost niște ore pline de concentrare dar și de satisfacție, pentru că Florian a imortalizat exact așa cum speram expresiile fiecărui model. La finalul zilei am avut niște fotografii superbe, în care s-a scurs câte puțin din personalitatea fiecăruia: a mea, a lui Florian și a modelelor!

Diana
Foto: Florian Chirilă
Diana
Foto: Florian Chirilă

Diana – o tipă mai plină de energie ca ea nu am întâlnit până acum! Într-o continuă mișcare, pasionată de cinematografie, ne-a surprins cu câte un filmuleț reușit în timp ce ne făceam treaba.

Oana
Foto: Florian Chirilă
Oana
Foto: Florian Chirilă

Oana, tăcută, total opusă Dianei, a stat cuminte pe scaunul de machiaj și n-a scos un sunet până nu am terminat.

Anca
Foto: Florian Chirilă
Anca
Foto: Florian Chirilă

Anca e obișnuită deja, pentru că n-a fost prima oară când am lucrat împreună. În entuziasmul de la finalul sesiunii de machiaj mă întreabă: Gata, ai terminat? Cât de minunată m-ai făcut?

Mary
Foto: Florian Chirilă
Mary
Foto: Florian Chirilă

Pe Mary am machiat-o ultima și a trebuit să se înarmeze cu răbdare până când i-a venit rândul. Eu una zic că a meritat așteptarea!

Toate machiajele au fost realizate cu aerograf iar produsele, atât pentru aerograf, cât și celelalte pe care le-am folosit, le găsiți aici.

Studio foto Florian Chirilă
Studio foto Florian Chirilă

Pe Florian Chirilă îl găsiți la www.florianchirila.ro – un mediu profesional și plăcut în care am mereu toate condițiile pentru machiaje reușite. Aici este locul unde creativitatea, imaginația și talentul unor oameni se întâlnesc pentru a crea momente memorabile. Îți mulțumesc, Florian, pentru răbdare și pentru profesionalismul de care mereu ai dat dovadă.

Abia aștept următoarele proiecte!

GabryElla

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *