Despre frumusețea 3D

Hello, hello,

Azi am vești pentru voi : am început un nou parteneriat cu un specialist în domeniul îngrijirii faciale.

Ne-am cunoscut în urma participării la o caravană de acreditare a saloanelor și clinicilor partener Intraceuticals la nivel național. Preocuparea și exigențele în ceea ce privește sănătatea și frumusețea tenului ne-au adus imediat mai aproape, așa că am hotărât să împărtășim experiența acumulată și cu voi, cele care vă doriți o piele sănătoasă, radiantă și un machiaj natural, personalizat.


Laura Busuioc, specialistul menționat mai sus, se află în continuă formare de aproape 20 de ani în domenii precum: cosmetică, dermatocosmetică, psihologie și terapii alternative, din toate aceste specializări conexe luând naștere propriul său concept despre frumusețe și tinerețe. Este intitulat „Frumusețe 3D” și constă în frumusețea tridimensională, adică în corp, minte și suflet.

Laura consideră că frumusețea a luat forme diferite în funcție de perioada istorică și localizare, însă preocuparea pentru frumos a existat constant. Cum însă conceptul de frumusețe este unul subiectiv și totodată filozofic, a ales să se preocupe de menținerea tinereții și de metodele prin care acest lucru este posibil.


Procesul de întinerire a devenit mult mai complex în ziua de astăzi, întrucât ritmul de viața este alert, iar îmbătrânirea poate fi accelerată de mai mulți factori, atât interni, cât și externi. Însă tot ca o consecință a evoluției, varietatea de soluții, abordări și tratamente se îmbogățește constant.
Nu putem vorbi despre frumusețe, dacă nu vorbim și despre sănătate, aceasta neputând fi dobândită dacă tenul și întregul trup nu sunt sănătoase. Orice dezechilibru de la nivelul organelor interne se reflectă pe față, aceasta acționând ca o hartă. De asemenea, o gândire optimistă, o imagine și o stimă de sine crescute au un impact pozitiv asupra fiecărui individ. Emoțiile noastre ni se reflectă pe chip, indiferent de eforturile de a le masca.

Există 3 paliere strâns legate între ele:
Arăt frumos – gândesc frumos – simt frumos.
Gândesc bine – mă simt bine – arăt bine.
Am gânduri frumoase și armonioase – am sentimente frumoase și armonioase – am corp frumos și armonios.

Îngrijirea zilnică, perioadă și profesională a tenului se face în funcție de diferențele pe care fiecare persoană le simte, dar și în funcție de caracteristicile identificate în urma unei diagnosticări a tipului de ten. Acesta poate fi: uscat, adică lipsit de lipide; gras, adică cu exces de sebum; deshidratat, adică cu deficit hidric; mixt, adică sensibil și reactiv la diverși stimuli precum factori de meniu sau ingrediente și matur, adică tenul care prezintă semne de îmbătrânire, riduri și lipsa fermității.


Înaintea oricărui machiaj profesional, este necesar ca fața să fie pregătită în funcție de tipul de ten și de trăsăturile pe care dorim să le evidențiem. În acest sens, acționăm exact unde este cazul cu un tratament pentru makeup, care este mai mult decât o simplă bază de machiaj sau cremă hidratantă.
Tratamentele sunt următoarele:
Booster Vitamin C+3 este folosit ca bază, pe toată faţa, cu excepţia zonei perioculare, peribucale şi a ridurilor nazogeniene. Ajută la sintetizarea colagenului, oferă luminozitate şi fotoprotecţie, reprezentând totodată şi un foarte puternic antioxidant.
Booster Antioxidant se aplică în zona perioculară, pentru a ridica pleoapa superioară; în zona cearcănului oferă luminozitate şi tratează edemele perioculare.
Booster Collagen se foloseşte în zonele care au nevoie de susţinere specifică atunci când vine vorba despre fermitate: pomeţi şi zona mandibulei. Declanşează formarea de noi fibre de colagen şi ajută la redefinirea conturului facial.
Booster Vitamin A este folosit ca iluminator pentru a scoate în evidenţă trăsăturile feţei; la finalul protocolului de tratament, se aplică în zonele în care vrem să atragem lumina.

Vă las și un filmuleț mai jos, rămâneți cu ochii pe mine și pe Laura! 🙂

Întinerire și hidratare cu “tratamentul Madonnei” R`SPA Beauty Center recomandă hidratarea pe baza tehnologiei cu oxigen hiperbaric

Posted by Observator Constanta on 14 Iulie 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *