testimoniale roxana machiaj mireasa machiaj profesional make-up artistGabriela este, fără îndoiala, o profesionistă și o adevărată make-up artistă. Am fost extrem de încântată atât de machiajul de la cununia civilă, cât și de cel de la nuntă (machiaj mireasă). Observă imediat ce tip de machiaj îți este potrivit în funcție de trăsăturile feței, acesta ieșind rezistent și deosebit, punând pasiune și atenție în fiecare mișcare gentilă a mâinii. O recomand cu drag.
Roxana Istrate

testimoniale luana machiaj mireasa machiaj profesional make-up artist Când dragostea și talentul lucrează împreună, așteaptă-te la o operă de artă. Prin arta ei în machiajul profesional – Gabi – reușește să contureze calitățile și să ascundă imperfecțiunile. O persoană caldă, mereu cu zâmbetul pe buze, talentată și foarte dedicată pasiunii ei. O recomand cu multă încredere și mult drag tuturor.
Luana Voicu

testimoniale eliza machiaj mireasa machiaj profesional make-up artistO știu pe Gabi cam de când mă știu pe mine.
Mă bucură să văd că acea mică pasiune a ei din copilărie - machiajul - a ajuns la un cu totul și cu totul alt nivel și că acum o face nu doar cu drag, ci și cu profesionalism.
Pentru mine, Gabi este o adevărată make-up artistă, care reușește cu succes și pasiune să accentueze frumusețea naturală a oricărei femei.
Eliza Bălașa

testimoniale ada machiaj mireasa machiaj profesional make-up artistLa primul machiaj, acum mulți ani, Gabi m-a lăsat să mă văd în oglindă abia după ce a terminat de machiat. Așa o las să facă de fiecare dată și tot așa am procedat și la machiajul meu de mireasă, pentru că Gabi este o make-up artistă, una în care poți avea încredere!
Am apelat numai la ea pentru toate momentele speciale la care am participat. Gabi și-a păstrat profesionalismul de care a dat dovadă încă de prima dată, reușind, totuși, să mă surprindă cu fiecare machiaj.
Despre priceperea de make-up artist și pasiunea pe care o pune în toate machiajele ei nu cred că mai este nevoie să vorbesc, însă diminețile în care s-a trezit cu noaptea-n cap doar ca să se asigure că ajung nu doar frumoasă, ci si la timp la diverse evenimente mi-au arătat și cât de dedicată este.
Mă număr printre clientele fidele și foarte mulțumite și o recomand cu tot dragul.
Ada Bălașa

testimoniale andra machiaj mireasa machiaj profesional make-up artistGabi este cea mai talentată make-up artistă pe care am întâlnit-o în ultimii ani, o fată atât de simplă, dar, totuși, atât de complexă; o persoană absolut minunata, care ne va uimi mereu cu talentul și imaginația ei în machiajele profesionale. Am cunoscut-o printr-o prietenă și încă de la primul machiaj - proba pentru machiaj mireasă, am știut că ea este make-up artista pe care o căutam să mă machieze în cea mai importantă zi din viața mea, dar și pentru alte evenimente la care voi participa. Mereu mă las pe mâna ei când vine vorba de machiat, pentru că știu că ceea ce îmi va face mă va avantaja și îmi va plăcea. Cu alte cuvinte… o las să experimenteze, pentru că am mare încredere în ea si în talentul ei de make-up artist și îmi va face un machiaj excelent.
Andra Eftimie

testimoniale alina machiaj mireasa machiaj profesional make-up artistPrima mea întâlnire cu genele false. Am zis că va fi un calvar (am ochii sensibili, nici nu mă prea machiez de obicei și am crezut că voi avea probleme), dar am avut mare noroc cu Gabița - mi-a făcut un machiaj de mireasă superb, așa cum am cerut: sexy și nu foarte încărcat. Genele au fost demențiale, schimbau cu totul machiajul, iar de atunci am toată încrederea în Gabița.
Am primit numeroase aprecieri, dar sincer, totul se datorează unei make-up artiste specială: Gabryella. În ea am găsit nu doar un make-up artist care știe să machieze foarte bine, ci o persoană minunată, de care este foarte ușor să te atașezi, super profesionistă, care face totul cu foarte mare dăruire și pasiune.
Cel mai uimitor lucru pentru mine a fost a doua zi de dimineață, după foarte multe ore de întreagă nebunie și distracție, cand am ajuns acasă - machiajul meu de mireasă era intact și perfect.
Alina Burlacu