Travel & Makeup – perfect combination

Ciao a tutti!

Nu știu cum vă petreceți voi zilele libere, dar eu le primesc ca pe o binecuvântare, mai ales dacă vin la pachet cu o călătorie, pentru că am din ce în ce mai puțin timp liber pentru mine și pentru relaxare. Am fost plecată câteva zile în Sicilia și m-am gândit că v-ar plăcea să vă povestesc cum a fost. :).

Am participat la un eveniment și am vizitat împrejurimile; puțin, ce-i drept, pentru că nu a fost o ședere lungă. Eu nu obișnuiesc să mă machiez (probabil majoritatea make-up artiștilor fac asta. Vorba aceea: cizmarul n-are cizme :P) dar era mini-concediul mult așteptat, deci un motiv de sărbătoare să fiu aranjată zilnic!

În programul vizitelor mele a intrat și o sesiune de shopping cu care mi-am făcut de cap, pentru că n-aveam după mine vina și dezamăgirea inevitabila care apare când iubitul stă cu tine 10 ore într-un mall. 🙂

IPortali Mall este foarte drăgălaș și cochet, iar zonele de verdeață din interior îți dau senzația că îți faci cumpărăturile în aer liber.

IPortali Mall3 copy

Un magazin care mi-a plăcut foarte mult este Soiree, care te întâmpină cu mesaje fun de cum intri, are o atmosferă intimă și misterioasă iar produsele sunt superbe. Am găsit exact ce-mi trebuia pentru eveniment.

51 Soiree 7

După lunga ședere în mall am făcut o plimbare prin centrul Cataniei cu Melina, prietena mea, și am mâncat cele mai bune paste și cea mai bună înghețată. Eu una mă topesc după bucătăria Italiei! Am râs, glumit și povestit până pe înserate.

Catania Catania Icecream

Ziua următoare, după puțină plimbare, am petrecut-o așa cum îmi place mie: am machiat :). Am avut timp și de mine, să mă aranjez, am machiat-o și pe Melina și chiar pe iubitul ei (care a fost tare încântat că nu i se vedea machiajul – oare se astepta să-l aranjez ca pe o fată? :D). Bineînțeles că n-am putut sta serioși și s-a lăsat din nou cu glume și râsete, jumătate în engleză, jumătate în italiană (pe care încă n-o stăpânesc foarte bine). Iată ce-a ieșit:

164 31 21 20

Pentru că v-am obișnuit mereu cu câte ceva despre un machiaj, de data aceasta l-am ales pe cel al lui Giussepe. Machiajul la bărbați, bineînțeles, nu este foarte încărcat, este mai mult un machiaj de corecție: estompăm cearcăne, redăm prospețime unui ten tern și acoperim imperfecțiuni.

Pentru acest machiaj am folosit fondul de ten Face&Body nr. 20 de la Make Up For Ever,  care poate fi folosit pentru uz zilnic deoarece nu încarcă tenul și este recomandat persoanelor care nu obișnuiesc să se machieze mult. Are un finish natural iar mie îmi place foarte mult. Îl găsiți aici.

Giuseppe

Am acoperit cearcănele cu anticearcănul Anticernes Tenseur  Lift Concealer nr. 3, tot de la Make Up For Ever (și pe acesta îl puteți găsi tot aici) și am fixat totul cu pudră translucidă. Am șters genele și sprâncenele de pudră, am corectat un pic sprâncenele și cam atât!

Pff, m-am luat cu vorba și a iesit un articol cam lung. Eu sper că aveți răbdare să-l citiți și vă las, în încheiere, câteva poze din Sicilia – Isola Bella (Insula Frumoasă, în traducere)

A presto!
GabryElla

 

Isola Bella Isola Bella Isola Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *